Élethivatás lelkigyakorlat Vácott

elethivatas_2

2021. július 5-8. között élethivatás-kereső lelkigyakorlatot tartunk a váci piarista kollégiumban, amelyet Lobmayer Imre és Molnár Lehel piarista atyák vezetnek. A programra szeretettel várunk minden 17-27 év közötti fiatalt.

Egy adott hivatás különböző pályákon élhető meg: például közösséget építeni lehet tanárként, papként, vagy családapaként egyaránt.

Ha felismertük élethivatásunkat, az határozottan segít a pályaválasztásban, de az élethivatás megéléséhez Isten segítségére is szükségünk van: ha az élethivatásom szerint élek, megvalósítom, amire születtem, de Isten segítségével egyben felül is múlom saját magamat. Az élethivatás ezért valójában nem foglalkozás, nem pálya, hanem a szeretet megélésének személyre szabott útja.

A lelkigyakorlat során csoportos foglalkozásokkal, személyes beszélgetésekben és egyéni gondolkodásban haladunk lépésről lépésre vágyaink, képességeink feltérképezésében. Keressük a választ arra, hogy mi az, ami cselekvésre indít az emberi szükségletek közül – mindezt átimádkozva, Jézus perspektívájából is megvizsgálva.

A lelkigyakorlat részvételi díjának összege 12.000 Ft, amely tartalmazza a több napra vonatkozó teljes ellátást.

 

Jelentkezni ide kattintva lehetséges.

Jelentkezési határidő: 2021. június 20.

További információlobmayer.imre@piarista.hu; molnar.lehel@piarista.hu

 

Piarista Rend Magyar Tartománya