Piarista challenge a hivatás évében

piarista_challenge_-_honlapra

A piarista hivatás évében egy öt kihívásból álló versenyre hívjuk a felsős és gimnazista diákokat, amelynek célja, hogy jobban megismerjék a piarista szerzeteseket, Kalazanci Szent Józsefet és a piarista rendet. Részletek a cikkben! 

Kedves felsős és gimnazista Diákok!

A piarista hivatás évében egy öt kihívásból álló versenyre hívunk titeket, amelynek célja, hogy jobban megismerjétek a piarista szerzetesek, Kalazanci Szent Józsefet és a piarista rendet.

A challenge során minden héten hétfőn egy-egy feladatot teszünk közzé a piarista instagram oldal story felületén. A feladatok teljesítésére mindig 1 hét áll rendelkezésre.
A versenyen 3-4 fős csapatok indulhatnak. A csapatoknak mind az öt kihívást teljesíteniük kell, ahhoz, hogy sikeresen zárják a challenge-et. A beérkezett munkákat az utolsó feladat beküldése után értékeljük ki. A feladatokat fotók, rövid videók és egyéb anyagok készítésével lehet teljesíteni, amelyeket a rendtartomány közzétesz a közösségi csatornáin. A legjobban teljesítő csapatokat értékes nyereményekben részesítjük.

Az első kihívás október 3-án, hétfőn reggel 7.30-kor érkezik majd a rendtartomány instagramján, és ezt követően minden héten hétfőn újabb feladat érkezik november 7-ig. (Az őszi szünet alatt nem érkezik kihívás!)

Figyeljetek, mert a kihívások egy napig lesznek láthatók az instagramon!

A jelentkező csapatok saját Google Drive mappát kapnak, ahova fel kell tölteniük az elkészült feladatokat. Ezt a mappát a verseny szervezőin kívül csak a csapattagok látják, más csapatok nem. 

A kihívások teljesítéséről szóló anyagokat legkésőbb november 13., vasárnap 23:59-ig lehet beküldeni. Azonban javasoljuk, hogy minden héten a kihívás teljesítése után közvetlenül töltsétek fel az elkészült anyagokat.

Jelentkezni ezen az űrlapon lehet! 

Csatlakozzatok! 

 

 

Letölthető plakát – online

Letölthető plakát – nyomtatásra